Doktersassistent/praktijkassistent OMC Hoorn

Ben jij toe aan een nieuwe uitdaging? Wil jij werken in een luxe en net verbouwd oogheelkundig medisch centrum, in een team waarbij iedereen de handen uit de mouwen steekt? Dan ben je van harte welkom om als doktersassistent/praktijkassistent dit team te komen versterken.

Wie zijn wij?

Het OMC (Oogheelkundig Medisch Centrum) is een sterk groeiende en moderne oogkliniek. Naast onze vestiging in Zaandam hebben wij sinds 2023 ook een vestiging in Hoorn geopend. In het OMC zijn alle experts op het gebied van oogheelkunde, optometrie, orthoptie en medische optiek onder één dak verenigd, waardoor oogheelkundige uitdagingen snel en doelmatig kunnen worden aangegaan. Voor onze locatie in Hoorn zijn wij op zoek naar een doktersassistent/praktijkassistent. Je komt ons team van circa 15 gekwalificeerde medewerkers, waaronder oogartsen, ANIOS, physician assistant, optometristen, orthoptist, TOA en OK- en doktersassistenten versterken. Er wordt nauw samengewerkt met de collega’s uit Zaandam.

Hoe ziet de functie eruit?

In hoofdlijnen zullen jouw werkzaamheden als volgt zijn:

 • Welkom heten, inschrijven en begeleiden van patiënten aan de balie en telefoon.
 • Spreekuur draaien samen met de oogarts.
 • Verrichten van oogheelkundige handelingen zoals het doen van voormetingen. 
 • Verrichten van administratie om het zorgproces op de polikliniek te ondersteunen.

Wat breng je mee?

Kan jij goed werken in teamverband, heb je hart voor de zorg en ben je patiëntvriendelijk? Werk je netjes, nauwkeuring en gestructureerd? Ben jij vaardig met computer- en typewerkzaamheden? Heb je een diploma MBO Doktersassistent, of een MBO diploma Medisch secretaresse? Dan past deze baan bij jou! Ervaring in oogheelkunde is een pré.

Wat bieden wij jou?

 • Een salaris tussen de €2597,- en €3753,- bruto per maand op basis van een 40-urige werkweek (FWG 35 cao ZKN). 
 • Dagdiensten van maandag tot met vrijdag (incidenteel op zaterdag). 
 • Een jaarcontract voor 24 uur, met uitzicht op een contract voor onbepaalde tijd.
 • Vakantiegeld (8%) en eindejaarsuitkering (8,33%).
 • Deelname aan de pensioenregeling bij PFZW.
 • Reiskostenvergoeding, gemaximeerd op 50 km enkele reis woon/werkverkeer.
 • 160 vakantie-uren en 72 PLB (persoonlijk levensfase budget)-uren per kalenderjaar bij een fulltime (40 uur) dienstverband.

Wij bieden een uitdagende functie binnen een groeiende en ambitieuze organisatie waar jouw mening telt en waar ruimte is voor jouw persoonlijke ontwikkeling. Persoonlijke aandacht voor medewerkers vinden wij enorm belangrijk, daar waar mogelijk houden we rekening met individuele wensen.


Ben je enthousiast na het lezen van dit profiel? Mail jouw CV en motivatiebrief naar Olga
Zomerdijk, teamleider locatie Hoorn, via o.zomerdijk@omchoorn.nl dan vóór 20 april 2024. Heb je nog vragen over de functie? Dan kun je telefonisch contact opnemen met Olga via 0229-752 500 of 06-29351552.

omc zaandam

H. Gerhardstraat 10

1502 CK Zaandam

LOCATIE

info@omcZaandam.nl

tel: 075 614 0662

omc Hoorn

Van Dedemstraat 6A

1624 NN Hoorn
LOCATIE

info@omcHoorn.nl

tel: 0229 752 500